top of page

Strømsgodset arrangerer gjenbruksmarked på Gulskogen senter





Lørdag 28.09. fra kl 09.00-15.00  inviterer Strømsgodset Idrettsforening i samarbeid med Strømsgodset Toppfotball og Gulskogen senter,  til et spennende gjenbruksmarked for brukt treningsutstyr. Vi holder til i 1.etasje foran MENY på Gulskogen senter. Det er forventet et godt oppmøte og vi ønsker alle velkomne til å komme innom! Vi garanterer at du vil finne noe nytt til din sportslige hverdag, og bidra til en mer bærekraftig fremtid.


Vi kan i tillegg til salg av billig tøy, tilby lynlotteri med fantastiske premier, og de små kan også få et møte med Lille Blå og senterets egen Elli!


Gjenbruksmarkedet som en del av Strømsgodsets bærekraftsatsing

Strømsgodset har i flere år vært en forkjemper for bærekraftig utvikling. Gjenbruksmarkedet er en naturlig del av denne satsingen og understreker klubbens forpliktelse til å være en bærekraftig aktør i lokalsamfunnet.



 

 

Strømsgodset sikrer god helse og livskvalitet


Strømsgodset Idrettsforening har lenge vært en viktig bidragsyter til god helse og livskvalitet i Drammen, spesielt gjennom sitt brede spekter av idrettstilbud. Klubben legger til rette for at barn, unge og voksne kan delta i fysisk aktivitet uavhengig av deres ferdighetsnivå eller økonomiske bakgrunn. Dette inkluderer aktiviteter som fotball, håndball, bandy, paraidrett og volleyball, hvor fellesskap og mestring står i sentrum. Strømsgodset jobber også aktivt for å skape trygge og inkluderende møteplasser hvor både fysisk og psykisk helse fremmes. Gjennom våre tilbud, gjør klubben idrett tilgjengelig for alle, noe som igjen bidrar til bedre folkehelse og en mer aktiv og sunn livsstil for innbyggerne i lokalsamfunnet.






Strømsgodset jobber for mindre ulikhet

 

Gjenbruksmarkedet spiller en viktig rolle i å oppfylle målet om å redusere ulikheter i samfunnet. Gjennom Strømsgodsets solidaritetsfond, som mottar alle inntektene fra markedet, sikrer klubben at enda flere får muligheten til å delta, uansett økonomisk situasjon. Dette bidrar til å bryte ned økonomiske barrierer som ofte hindrer barn og unge fra å være med på lagidrett, og skaper et mer inkluderende og rettferdig samfunn. Dette er et konkret tiltak som styrker sosial rettferdighet og fremmer like muligheter for alle.

Vi vet at barn og unge vokser raskt ut av treningsutstyr, og det kan være en betydelig kostnad for familiene.

Ved å tilby kvalitetsutstyr til lave priser, gjør Strømsgodset det mulig for flere familier, uavhengig av økonomiske ressurser, enklere tilgang både til utstyr og til aktivitetsglede

 






Strømsgodset jobber for et bærekraftig lokalsamfunn


Strømsgodset Idrettsforening spiller en sentral rolle i arbeidet med å skape et bærekraftig lokalsamfunn på Gulskogen og i Drammen. Gjennom idretten skaper klubben sosiale møteplasser som styrker fellesskapet og bidrar til et trygt og inkluderende miljø. Strømsgodset legger stor vekt på å redusere økonomiske barrierer slik at flere kan delta, og på den måten motvirkes sosial ekskludering. I tillegg til idrettsaktiviteter, arrangerer klubben lokale tiltak som gjenbruksmarked og lavterskelaktiviteter, som fremmer ansvarlig forbruk og gjenbruk, noe som er avgjørende for bærekraftig utvikling. Ved å fokusere på samarbeid med lokale aktører, miljøbevisste valg og sosial inkludering, bidrar Strømsgodset til å gjøre Drammen til en mer bærekraftig og levende by hvor alle kan føle tilhørighet.

 

 





Strømsgodset jobber for ansvarlig forbruk


Gjenbruksmarkedet på Gulskogen senter er en konkret måte å fremme ansvarlig forbruk på. Her kan både medlemmer av Strømsgodset IF og lokalsamfunnet generelt få tilgang til kvalitetsutstyr til en lav pris, samtidig som man gir nytt liv til brukt sportsutstyr. Dette er en vinn-vinn-situasjon hvor vi reduserer avfall og unngår unødvendig produksjon av nytt utstyr, noe som sparer både miljøet og lommeboken.

 

 





Samarbeid på tvers for felles mål


Samarbeidet mellom Strømsgodset Idrettsforening, Strømsgodset Toppfotball og Gulskogen senter er et strålende eksempel på hvordan partnerskap kan bidra til å nå viktige bærekraftmål. Ved å samle idrett, næringsliv og lokalsamfunn rundt et felles mål, skaper vi konkrete løsninger som støtter både sosial inkludering og miljømessig bærekraft. Gjenbruksmarkedet vi arrangerer sammen, er et bevis på hvordan slike partnerskap kan gjøre en forskjell ved å fremme ansvarlig forbruk, redusere økonomiske barrierer og sørge for at flere barn og unge får muligheten til å delta i idrett.

 

Takk til Gulskogen senter som er en fantastisk partner i arbeidet med å legge til rette for en vellykket satsning. Vi får uvurderlig drahjelp til å promotere tiltaket, vi får hjelp med innsamling og lagring av klær, og ikke minst stiller de senteret til disposisjon for hele markedet.

Takk til Strømsgodset Toppfotball som bidrar med promotering og som donerer store mengder tøy fra egen kolleksjon. Dette gir inntekter til solidaritetsfondet som går direkte til de som trenger det mest. Og det gir små og store Strømsgodset-supportere en unik mulighet til å skaffe seg flotte plagg i blått og hvitt, Slik får vi kledd opp Strømsgodset-familien og gjør oss klare for å heie fram våre helter!

Takk også til Anton Sport og KIWI for klubbstøtte i stort og smått!

Takk til Smoothie Excange for kampanje til inntekt for solidaritetsfondet!

Og takk til alle senterts butikker som sponser gaver til lynlotteriet vårt!


Vi er evig takknemlige!



 

Comments


bottom of page